Протокол общего собрания акционеров

Протокол №01/19

чергових загальних зборів публічного  акціонерного товариства

«ВІТАМІНИ»

 

 м. Умань, Черкаської області                                                                        22 квітня 2019 року

 

Дата, час і місце проведення загальних зборів:

22 квітня 2019 року  об 11-00 год за адресою: 20300, Черкаська область, м. Умань, вул. Ленінської Іскри, 31, приміщення їдальні.

Відповідно до Рішення Наглядової ради ПАТ «ВІТАМІНИ» (Протокол засідання Наглядової ради №2/19 від 20 лютого 2019 року)  доручено відкрити загальні збори акціонерного товариства генеральному директору  товариства Герасимчуку І.П.

Відкриває чергові загальні збори публічного акціонерного товариства «ВІТАМІНИ» генеральний директор  товариства Герасимчук І.П.

Рішенням Наглядової ради ПАТ «ВІТАМІНИ» (надалі – Товариство)  (Протокол засідання Наглядової ради №2/19 від «20» лютого 2019 р.) призначено Реєстраційну комісію з представників депозитарної установи ТОВ «Укрекобудінвест» у складі: Миколенко Т.В., Матвієнко Н.В., Василенко Є.В. На засіданні Реєстраційної комісії, що проходило 22.04.2019 року (до початку проведення Загальних зборів) Головою Реєстраційної комісії обрано Миколенко Т.В. До обрання Лічильної комісії підрахунок голосів на Загальних зборах, роз’яснення щодо порядку голосування, підрахунку голосів та з інших питань, пов’язаних із забезпеченням проведення голосування на Загальних зборах, надає тимчасова Лічильна комісія, яка сформована Наглядовою радою (Протокол засідання Наглядової ради від №2/19 від «20» лютого 2019 р.) у складі:

Голова тимчасової лічильної комісії Товариства - Миколенко Т.В.

Члени тимчасової лічильної комісії: Матвієнко Н.В., Василенко Є.В

Для повідомлення про результати реєстрації акціонерів та їх представників надається слово Голові Реєстраційної  комісії – Миколенко Т.В., котра оголошує протокол №2 засідання Реєстраційної комісії про результати реєстрації акціонерів (їх представників).

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах: 16.04.2019 року  станом на 24 годину.

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах: 17218  акціонерів, яким належить 219 157 039 голосуючих акцій.

Загальна кількість голосів акціонерів (їх представників), які зареєструвалися для участі у Загальних зборах: зареєстровано 3 (три) акціонерів (а) (їх представників),  котрим належить 219 111 468 голосуючих акцій, що становить   99.98 % від загальної кількості  голосуючих акцій.

Кворум Загальних зборів: 99.98%. Відповідно до чинного законодавства Загальні збори акціонерного  товариства  мають  кворум  за умови  реєстрації  для  участі  у  них  акціонерів,  які сукупно є власниками  більш як 50 відсотків голосуючих акцій. Таким чином, кворум для проведення Загальних зборів зібраний.

Генеральний директор Герасимчук І.П. доводить до відома Загальних зборів акціонерів інформацію про дотримання порядку скликання Загальних зборів та персонального повідомлення акціонерів, держателів іменних акцій. Відповідно до статті 35 Закону України «Про акціонерні товариства» персональне письмове повідомлення про скликання Загальних зборів та проект порядку денного надіслано кожному акціонеру згідно Статуту товариства простими листами не пізніше ніж за 30 днів до дати їх проведення. Згідно чинного законодавства, повідомлення про проведення чергових Загальних зборів було розміщене на  власній  веб-сторінці  в  мережі  Інтернет та  в загальнодоступній інформаційній базі НКЦПФР.

Порядок денний Загальних зборів затверджений Наглядовою радою Товариства.

Після надіслання акціонерам повідомлення про проведення чергових Загальних зборів, зміни до порядку денного Загальних зборів не надходили.

 

Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний):

1. Прийняття рішення про обрання Лічильної комісії. Затвердження умов договору з Депозитарною установою ТОВ «Укрекобудінвест» на виконання повноважень лічильної комісії.

2. Обрання голови та секретаря зборів. Прийняття рішень з питань порядку проведення Загальних зборів.

3. Обрання осіб, які уповноважуються на підписання Протоколу Загальних зборів акціонерів.

4. Розгляд звіту Наглядової ради за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової  ради.

5. Розгляд звіту Дирекції про  результати  фінансово-господарської діяльності  Товариства  за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Дирекції .

6. Розгляд висновків зовнішнього аудиту за 2018 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду.

7. Затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії.

8. Затвердження річного звіту Товариства за 2018 рік.

9. Затвердження порядку розподілу прибутку і збитків Товариства за 2018 рік.

10. Прийняття  рішення  про  зміну  типу та зміну найменування  Товариства.

11. Затвердження  нової  редакції  Статуту. Уповноваження  осіб на  підписання  та  здійснення  державної  реєстрації  Статуту  в  новій  редакції.

12. Затвердження  внутрішніх  Положень Товариства. Уповноваження осіб на  підписання  Положень у новій редакції.

13. Затвердження рішення Наглядової ради про обрання аудиторської компанії для проведення аудиту фінансової звітності Товариства за 2019 рік.

14. Припинення повноважень членів Наглядової ради.

15. Обрання членів Наглядової ради.

16. Затвердження  умов  цивільно-правових  договорів, трудових  договорів (контрактів),  що укладатимуться  з  членами Наглядової  ради. Встановлення розміру  їх  винагороди. Обрання  особи, яка  уповноважується  на  підписання  договорів (контрактів)  з членами  Наглядової  ради.

17. Прийняття рішення про попереднє  надання згоди на вчинення значних правочинів.

18. Прийняття рішення про надання згоди на вчинення правочинів, щодо вчинення яких є заінтересованість.

19. Прийняття рішення про припинення повноважень Лічильної комісії.

 

Розгляд питань порядку денного.

1. Прийняття рішення про обрання Лічильної комісії. Затвердження умов договору з Депозитарною установою ТОВ «Укрекобудінвест» на виконання повноважень лічильної комісії.

По першому питанню порядку денного виступила Муратова Н.А.,  котра запропонувала обрати Лічильну комісію з представників депозитарної установи ТОВ «Укрекобудінвест»  з 3-х осіб у складі: голова  Миколенко Т.В., члени Матвієнко Н.В., Василенко Є.В.  Затвердити умови договору з Депозитарною установою - ТОВ «Укрекобудінвест» про виконання  повноважень Лічильної комісії.

По першому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем №1.

Всього видано 3  бюлетені.

Голосували:

"за" –     219 111 468   голосів, що становить 100% від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Обрано лічильну комісію у складі трьох осіб з представників депозитарної установи ТОВ «Укрекобудінвест» персонально: голова лічильної комісії Миколенко Т.В., члени – Матвієнко Н.В., Василенко Є.В. Затвердити умови договору з Депозитарною установою ТОВ «Укрекобудінвест» на виконання повноважень лічильної комісії.

 

 

2. Обрання голови та секретаря зборів. Прийняття рішень з питань порядку проведення Загальних зборів акціонерів.

По другому питанню порядку денного  слухали генерального директора Герасимчука І.П., котрий запропонував обрати головою зборів Муратову Н.А., секретарем  - Стадніцького О.А. Прийняти рішення з питань порядку проведення чергових Загальних зборів акціонерів Товариства та затвердити наступний порядок проведення чергових Загальних зборів акціонерів: з питань порядку денного проводити відкрите голосування з використанням бюлетенів.

Рішення Загальних зборів з питання, винесеного на голосування, приймається простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Рішення Загальних зборів з питань №10 «Прийняття рішення про зміну типу та зміну найменування Товариства.» та №11 «Затвердження нової редакції Статуту. Уповноваження  осіб на підписання та здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції.», приймаються більш як трьома чвертями голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у Загальних зборах та є власниками голосуючих з цих питань акцій.

Голосування з питання №15 «Обрання членів Наглядової ради.» здійснюється в порядку кумулятивного голосування.

Голосування з питання №17 «Прийняття рішення про попереднє  надання згоди на вчинення значних правочинів.» - рішення про надання згоди на вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 і більше відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності акціонерного товариства, приймається більш як 50 відсотками голосів акціонерів від їх загальної кількості.

Голосування з питання №18 «Прийняття рішення про надання згоди на вчинення правочинів, щодо вчинення яких є заінтересованість.» - у голосуванні про надання згоди на вчинення правочину із заінтересованістю акціонери, заінтересовані у вчиненні правочину, не мають права голосу, а рішення з цього питання приймається більшістю голосів незаінтересованих акціонерів, які зареєструвалися для участі в загальних зборах та яким належать голосуючі з цього питання акції.

Одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на Загальних зборах. Надати для виступу: доповідачам до 15 хвилин, виступаючим до 5 хвилин, запитання подавати у письмовому вигляді та/або в усній формі. По другому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем №2.

Всього видано 3  бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Обрано головою загальних зборів – Муратову Н.А., секретарем загальних зборів - Стадніцького О.А.

Прийняти рішення з питань порядку проведення чергових загальних зборів акціонерів Товариства та затвердити наступний порядок проведення чергових загальних зборів акціонерів: з питань порядку денного проводити відкрите голосування з використанням бюлетенів.

Рішення Загальних зборів з питання, винесеного на голосування, приймається простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Рішення Загальних зборів з питань №10 «Прийняття рішення про зміну типу та зміну найменування Товариства.» та №11 «Затвердження нової редакції Статуту. Уповноваження  осіб на підписання та здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції.», приймаються більш як трьома чвертями голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у Загальних зборах та є власниками голосуючих з цих питань акцій.

Голосування з питання №15 «Обрання членів Наглядової ради.» здійснюється в порядку кумулятивного голосування.

Голосування з питання №17 «Прийняття рішення про попереднє  надання згоди на вчинення значних правочинів.» - рішення про надання згоди на вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 і більше відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності акціонерного товариства, приймається більш як 50 відсотками голосів акціонерів від їх загальної кількості.

Голосування з питання №18 «Прийняття рішення про надання згоди на вчинення правочинів, щодо вчинення яких є заінтересованість.» - у голосуванні про надання згоди на вчинення правочину із заінтересованістю акціонери, заінтересовані у вчиненні правочину, не мають права голосу, а рішення з цього питання приймається більшістю голосів незаінтересованих акціонерів, які зареєструвалися для участі в загальних зборах та яким належать голосуючі з цього питання акції.

Одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на Загальних зборах. Надати для виступу: доповідачам до 15 хвилин, виступаючим до 5 хвилин, запитання подавати у письмовому вигляді та/або в усній формі до 15 хвилин, виступаючим до 5 хвилин, запитання подавати у письмовому вигляді та/або в усній формі.

 

3. Обрання осіб, які уповноважуються на підписання Протоколу Загальних зборів акціонерів.

По третьому питанню порядку денного слухали Генерального директора Герасимчука І.П., котрий повідомив, що протокол Загальних зборів акціонерного товариства складається протягом 10 днів з моменту закриття Загальних зборів та підписується головуючим і секретарем Загальних зборів.

По третьому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем №3.

Всього видано    3   бюлетені.

Голосували:

"за" –   219 111 468 голосів, що становить 100% від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Протокол загальних зборів акціонерного товариства складається протягом 10 днів з моменту закриття загальних зборів та підписується головуючим і секретарем загальних зборів.

 

4. Розгляд звіту Наглядової ради за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової  ради.

По четвертому питанню порядку денного слухали голову зборів Муратову Н.А., котра зачитала  звіт Наглядової ради за 2018 рік.

По четвертому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голова зборів запропонувала прийняти рішення та затвердити звіт Наглядової ради за 2018 рік, роботу Наглядової ради визнати задовільною.

Голосування проводиться бюлетенем №4.

Всього видано  3   бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Затвердити звіт Наглядової ради за 2018 рік. Визнати роботу Наглядової ради Товариства задовільною.

 

5.  Розгляд звіту Дирекції про  результати  фінансово-господарської діяльності  Товариства  за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Дирекції .

По п`ятому питанню порядку денного слухали Генерального директора Герасимчука І.П. зі звітом дирекції про результати фінансово - господарської діяльності Товариства за 2018 рік.

Муратова Н.А. запропонувала затвердити звіт Дирекції ПАТ «ВІТАМІНИ» про результати  фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік та визнати роботу Дирекції Товариства задовільною.

По п`ятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голова зборів запропонувала затвердити звіт Дирекції про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік. Визнати роботу Дирекції  задовільною.

Голосування проводиться бюлетенем №5.

Всього видано  3   бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Затвердити звіт Дирекції про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік. Визнати роботу Дирекції  задовільною.

 

6. Розгляд висновків зовнішнього аудиту за 2018 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду.

По шостому питанню слухали голову зборів Муратову Н.А., котра надала на розгляд зборів висновки зовнішнього аудиту та запропонувала затвердити висновки зовнішнього аудиту за 2018 рік.

По шостому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем №6.

Всього видано  3   бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Затвердити висновки зовнішнього аудиту за 2018 рік. Заходи за результатами розгляду висновків зовнішнього аудиту за 2018 рік не затверджувати.

 

7. Затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії.

По  сьомому питанню слухали голову зборів Муратову Н.А., котра зачитала звіт Ревізійної комісії.

Герасимчук І.П. запропонував затвердити звіт за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності за 2018 рік та висновки Ревізійної комісії. Визнати роботу Ревізійної комісії задовільною.

По сьомому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем №7.

Всього видано  3   бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Затвердити звіт та висновки Ревізійної комісії за 2018 рік. Визнати роботу Ревізійної комісії задовільною.

 

8. Затвердження річного звіту Товариства за 2018 рік.

По восьмому питанню порядку денного слухали голову зборів Муратову Н.А., котра повідомила, що Загальними зборами були розглянуті та затверджені звіти Наглядової ради, Дирекції та Ревізійної комісії щодо діяльності товариства у 2018р. Роботу усіх органів товариства визнано задовільною.

Голова зборів запропонувала затвердити річний звіт Товариства за 2018рік.

По восьмому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем №8.

Всього видано  3   бюлетені.

Голосували:

"за" – 219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Затвердити річний звіт Товариства за 2018 рік.

 

9. Затвердження порядку розподілу прибутку і збитків Товариства за 2018 рік.

По дев`ятому питанню порядку денного слухали Генерального директора Герасимчука І.П., котрий запропонував зборам чистий прибуток у розмірі 49 041 тис. грн. розподілити наступним чином: направити 5% від суми чистого прибутку на формування резервного фонду, а саме 2 452,05 тис. грн., решту чистого прибутку в сумі 46 588,95 тис. грн. - на покриття збитків минулих років.

По дев`ятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 9.

Всього видано 3  бюлетені.

Голосували:

"за" –   219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Чистий прибуток у розмірі 49 041 тис. грн. розподілити наступним чином: направити 5% від суми чистого прибутку на формування резервного фонду, а саме 2 452,05 тис. грн., решту чистого прибутку в сумі 46 588,95 тис. грн. - на покриття збитків минулих років.

 

10. Прийняття  рішення  про  зміну  типу та зміну найменування  Товариства.

По десятому питанню порядку денного слухали голову зборів Муратову Н.А., котра запропонувала визначити  тип  Товариства  -  приватне.  Прийняти рішення про зміну типу Товариства з публічного акціонерного на приватне акціонерне; змінити найменування Товариства у частині зміни типу Товариства з «Публічне акціонерне  товариство «ВІТАМІНИ»  на  «Акціонерне товариство «ВІТАМІНИ».

По деcятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 10.

Всього видано  3  бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Визначити  тип  Товариства  -  приватне.  Прийняти рішення про зміну типу Товариства з публічного акціонерного на приватне акціонерне; змінити найменування Товариства у частині зміни типу Товариства з «Публічне акціонерне  товариство «ВІТАМІНИ»  на  «Акціонерне товариство «ВІТАМІНИ».

 

11. Затвердження  нової  редакції  Статуту. Уповноваження  осіб на  підписання  та  здійснення  державної  реєстрації  Статуту  в  новій  редакції.

По одинадцятому питанню порядку денного слухали голову зборів Муратову Н.А., котра запропонувала внести зміни до Статуту шляхом його викладення та затвердження у новій редакції. Уповноважити Генерального директора  Герасимчука Ігоря Петровича підписати Статут у новій редакції, затверджений Загальними Зборами акціонерів. Доручити Генеральному директору здійснити в установленому порядку державну реєстрацію Статуту АТ «ВІТАМІНИ» в новій редакції, затвердженій даними Загальними Зборами Акціонерів.

По одинадцятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 11.

Всього видано 3  бюлетені.

Голосували:

"за" – 219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Внести зміни до Статуту шляхом його викладення та затвердження у новій редакції. Уповноважити Генерального директора  Герасимчука Ігоря Петровича підписати Статут у новій редакції, затверджений Загальними Зборами акціонерів. Доручити Генеральному директору здійснити в установленому порядку державну реєстрацію Статуту АТ «ВІТАМІНИ» в новій редакції, затвердженій даними Загальними Зборами Акціонерів.

 

12. Затвердження  внутрішніх  Положень Товариства. Уповноваження осіб на  підписання  Положень у новій редакції.

По дванадцятому питанню порядку денного слухали Муратову Н. А., котра запропонувала затвердити,  у  зв’язку   зі  зміною  типу  Товариства  та   зміною  його найменування, внутрішні  Положення Товариства. Уповноважити Генерального директора  підписати внутрішні Положення у новій редакції.

По дванадцятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 12.

Всього видано 3  бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Затвердити,  у  зв’язку   зі  зміною  типу  Товариства  та  зміною  його найменування, внутрішні  Положення Товариства. Уповноважити Генерального директора  підписати внутрішні Положення у новій редакції.

 

13. Затвердження рішення Наглядової ради про обрання аудиторської компанії для проведення аудиту фінансової звітності Товариства за 2019 рік.

По тринадцятому питанню порядку денного  слухали голову зборів Муратову Н.А., котра запропонувала затвердити рішення Наглядової ради про обрання ТОВ "Аудиторська фірма "Блискор Гарант" аудиторською компанією для проведення аудиту фінансової звітності Товариства за 2019 рік.

По тринадцятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 13.

Всього видано 3  бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Затвердити рішення Наглядової ради про обрання ТОВ "Аудиторська фірма "Блискор Гарант" аудиторською компанією для проведення аудиту фінансової звітності Товариства за 2019 рік.

 

14. Припинення повноважень членів Наглядової ради.

По чотирнадцятому питанню порядку денного слухали голову зборів Муратову Н.А., котра запропонувала припинити повноваження Наглядової ради у наступному складі:

 Голова Наглядової Ради - Тодоров Iво Ніколаєв

Члени наглядової ради: Райчев Алєксандр Калоферов, Донев Сiмеон Огнянов.

По чотирнадцятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 14.

Всього видано  3 бюлетені.

Голосували:

"за" –  219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Припинити повноваження Наглядової ради у наступному складі:

 Голова Наглядової Ради - Тодоров Iво Ніколаєв

Члени наглядової ради: Райчев Алєксандр Калоферов, Донев Сiмеон Огнянов.

 

15. Обрання членів Наглядової ради.

По п`ятнадцятому питанню порядку денного  слухали голову зборів Муратову Н.А., котра запропонувала обрати членів Наглядової ради Товариства в наступному складі:

Райчев Алєксандр Калоферов

Донев Сімеон Огнянов представник акціонера юридичної особи АТ «Софарма»

Тодоров Іво Ніколаєв представник акціонера юридичної особи АТ «Софарма»

Рішення приймається кумулятивним голосуванням.

Голосування проводиться бюлетенем № 15.

Всього видано  3 бюлетені.

Голосували:

По кандидатурі -       Райчев Алєксандр Калоферов       -         219 111 468 голосів.

По кандидатурі - Донев Сімеон Огнянов представник акціонера юридичної особи АТ «Софарма»  -   219 111 468 голосів.

По кандидатурі - Тодоров Іво Ніколаєв представник акціонера юридичної особи АТ «Софарма» - 219 111 468 голосів.

 

Рішення прийняті Загальними зборами:

Обрано членів  Наглядової ради у наступному складі:                        

Райчев Алєксандр Калоферов,  

Донев Сімеон Огнянов представник акціонера юридичної особи АТ «Софарма»,

Тодоров Іво Ніколаєв представник акціонера юридичної особи АТ «Софарма».

 

16. Затвердження  умов  цивільно-правових  договорів, трудових  договорів (контрактів),  що укладатимуться  з  членами   Наглядової  ради. Встановлення розміру  їх  винагороди. Обрання  особи, яка  уповноважується  на  підписання  договорів (контрактів)  з членами  Наглядової  ради.

По шістнадцятому питанню порядку денного слухали голову зборів Муратову Н.А., котра запропонувала укласти з головою та членами Наглядової ради Товариства цивільно-правові договори про виконання їх функцій та затвердити умови цього договору.

Встановити, що члени Наглядової ради Товариства здійснюють свої повноваження на безоплатній основі.

Надати повноваження Генеральному директору Товариства Герасимчуку І.П. на підписання договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства.

По шістнадцятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 16.

Всього видано 3 бюлетень.

Голосували:

"за" – 219 111 468 голос, що становить 100 % голосів незаінтересованих акціонерів, які зареєструвалися для участі в Загальних зборах та яким належать голосуючі з цього питання акції.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % голосів незаінтересованих акціонерів, які зареєструвалися для участі в Загальних зборах та яким належать голосуючі з цього питання акції

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % голосів незаінтересованих акціонерів, які зареєструвалися для участі в Загальних зборах та яким належать голосуючі з цього питання акції. Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Затвердити умови цивільно-правових договорів з членами Наглядової ради. Встановити, що члени Наглядової ради виконують свої обов’язки на безоплатній основі. Надати повноваження Генеральному директору Товариства Герасимчуку І.П. на підписання договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства.

 

17. Прийняття рішення про попереднє  надання згоди на вчинення значних правочинів.

По сімнадцятому питанню порядку денного слухали Генерального директора Герасимчука І.П., котрий запропонував надати попередню згоду на вчинення Товариством протягом одного  року з дати прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства  значних правочинів, які можуть вчинятися  у ході поточної господарської діяльності, а саме: придбання, продаж майна (товару, обладнання), надання або придбання послуг, виконання робіт, за умови що гранична сукупна вартість за кожним таким правочином становитиме не більше 250 000,0 тис. грн. (двісті п’ятдесят мільйонів гривень).

 Виконавчому органові надається право прийняття рішення про вчинення Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства правочинів, які є значними правочинами у розумінні ст. 70 Закону України «Про акціонерні товариства», за умови що вони відносяться до правочинів, визначених у  частині другій даного рішення цього протоколу.

Встановити, що укладання договорів та інших документів відповідно до частини другої даного рішення цього протоколу здійснюється за рішенням виконавчого органу на наступних умовах:

1.         Виконавчий орган Товариства без необхідності отримання окремого рішення Загальних Зборів Товариства та/або Наглядової ради Товариства визначає та погоджує  умови договорів;

2.         Укладання Товариством у подальшому додаткових угод, які змінюють основні умови договорів, здійснюється за рішенням  Виконавчого органу  без необхідності отримання окремого рішення Загальних Зборів Товариства та/або Наглядової ради Товариства, якщо такі зміни основних умов не пов’язані із збільшенням граничної сукупної вартості, встановленої для таких правочинів.

3.         У подальшому Виконавчий орган Товариства, або особа, що тимчасово виконує його обов’язки та повноваження, або особа, уповноважена Виконавчим органом Товариства на  підставі Довіреності, без необхідності отримання окремого рішення Загальних Зборів Товариства та/або Наглядової ради Товариства, має право вести переговори, визначати умови, укладати, підписувати, отримувати, видавати від імені Товариства договори, інші документи, а також додаткові угоди про внесення змін до договорів та будь-яких інших документів, з урахуванням обмежень, встановлених частинами другою, третьою та  четвертою даного рішення цього протоколу.

Вартість активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р.: 285 136,0 тис. грн.(двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень).

Співвідношення граничної сукупної вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. (у відсотках): 87,68%.

По сімнадцятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 17.

Всього видано 3 бюлетені.

Голосували:

"за" – 219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Надати попередню згоду на вчинення Товариством протягом одного  року з дати прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства  значних правочинів, які можуть вчинятися  у ході поточної господарської діяльності, а саме: придбання, продаж майна (товару, обладнання), надання або придбання послуг, виконання робіт, за умови що гранична сукупна вартість за кожним таким правочином становитиме не більше 250 000,0 тис. грн. (двісті п’ятдесят мільйонів гривень).

 Виконавчому органові надається право прийняття рішення про вчинення Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства правочинів, які є значними правочинами у розумінні ст. 70 Закону України «Про акціонерні товариства», за умови що вони відносяться до правочинів, визначених у  частині другій даного рішення цього протоколу.

Встановити, що укладання договорів та інших документів відповідно до частини другої даного рішення цього протоколу здійснюється за рішенням виконавчого органу на наступних умовах:

1.         Виконавчий орган Товариства без необхідності отримання окремого рішення Загальних Зборів Товариства та/або Наглядової ради Товариства визначає та погоджує  умови договорів;

2.         Укладання Товариством у подальшому додаткових угод, які змінюють основні умови договорів, здійснюється за рішенням  Виконавчого органу  без необхідності отримання окремого рішення Загальних Зборів Товариства та/або Наглядової ради Товариства, якщо такі зміни основних умов не пов’язані із збільшенням граничної сукупної вартості, встановленої для таких правочинів.

3.         У подальшому Виконавчий орган Товариства, або особа, що тимчасово виконує його обов’язки та повноваження, або особа, уповноважена Виконавчим органом Товариства на  підставі Довіреності, без необхідності отримання окремого рішення Загальних Зборів Товариства та/або Наглядової ради Товариства, має право вести переговори, визначати умови, укладати, підписувати, отримувати, видавати від імені Товариства договори, інші документи, а також додаткові угоди про внесення змін до договорів та будь-яких інших документів, з урахуванням обмежень, встановлених частинами другою, третьою та  четвертою даного рішення цього протоколу.

Вартість активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р.: 285 136,0 тис. грн.(двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень).

Співвідношення граничної сукупної вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. (у відсотках): 87,68%.

 

18. Прийняття рішення про надання згоди на вчинення правочинів, щодо вчинення яких є заінтересованість.

По вісімнадцятому питанню порядку денного слухали слухали Генерального директора Герасимчука І.П., котрий запропонував надати згоду на вчинення Товариством правочинів із заінтересованістю протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними Зборами Товариства у зв’язку із залученням:

- Товариство з обмеженою відповідальністю «Софарма Україна», юридична особа за законодавством України, код за ЄДРПОУ 38323318, що має юридичну адресу: Україна, 04213, м. Київ, проспект Героїв Сталінграду, 53-Б, з реалізації (продажу), поставки товару, оренди рухомого та нерухомого майна шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше       150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень) (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає 285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

- Акціонерне товариство «Софарма», юридична особа за законодавством Болгарії, реєстраційний номер BG831902088, що має юридичну адресу: 1220, Болгарія, м. Софія, Іліенско шосе, буд. 16. з реалізації (продажу), поставки товару шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень) (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає 285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

- Акціонерне товариство «Момина Крепост», юридична особа за законодавством Болгарії, реєстраційний номер BG104055543, що має юридичну адресу: 5000, Болгарія, м. Велико Тирново,  вул. Магістральна, 23, з реалізації (продажу), поставки товару шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень) (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає 285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

- Товариство з обмеженою відповідальністю «Софарма Варшава», юридична особа за законодавством Польщі, реєстраційний номер 7010273878, що має юридичну адресу: 02-822, Польща м. Варшава, вул. Остробрамська, 91, кв. 3, з реалізації (продажу), поставки товару шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень) (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає 285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

- Товариство з обмеженою відповідальністю «РАП ФАРМА ІНТЕРНЕШНЛ», юридична особа за законодавством Молдова, реєстраційний номер 1004601000376, що має юридичну адресу: МД-2001, Республіка Молдова, мун. Кішінеу, вул. Узінелор, 9/1, з реалізації (продажу), поставки товару шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень)  (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає 285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

Схвалити вчинення Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними Зборами Товариства правочинів із заінтересованістю із залученням Товариства з обмеженою відповідальністю «Софарма Україна» Україна, 04213, м. Київ, проспект Героїв Сталінграду, 53-Б з надання безвідсоткової фінансової допомоги шляхом укладання договору, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень)  (проект договору додається). Затвердити проекти відповідного правочину.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає 285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

Встановити, що рішення щодо вчинення вищезазначених правочинів приймає виконавчий орган.

Встановити, що виконавчий орган при укладанні будь-якого з вищезазначених правочинів має право змінювати наступні умови правочинів:

-Розмір партії товару, що підлягає поставці (шляхом поділу чи поєднання партій товару);

-Вартість товару, послуг, робіт в межах 30% від зазначеної у проектах;

-Строк поставки, оплати, виконання робіт або послуг;

-Асортимент товару (послуг, робіт), або окремі їхні характеристики;

-Строки повернення фінансової допомоги;

-Можливість розірвання правочину з поверненням усього отриманого за ним.

По вісімнадцятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем № 18.

Всього видано 1 бюлетень.

Голосували:

"за" – 1 голос, що становить 100 % голосів незаінтересованих акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % голосів незаінтересованих акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % голосів незаінтересованих акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято Загальними зборами.

Надати згоду на вчинення Товариством правочинів із заінтересованістю протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними Зборами Товариства у зв’язку із залученням:

- Товариство з обмеженою відповідальністю «Софарма Україна», юридична особа за законодавством України, код за ЄДРПОУ 38323318, що має юридичну адресу: Україна, 04213, м. Київ, проспект Героїв Сталінграду, 53-Б, з реалізації (продажу), поставки товару, оренди рухомого та нерухомого майна шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень) (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає          285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

- Акціонерне товариство «Софарма», юридична особа за законодавством Болгарії, реєстраційний номер BG831902088, що має юридичну адресу: 1220, Болгарія, м. Софія, Іліенско шосе, буд. 16. з реалізації (продажу), поставки товару шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень) (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає          285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

- Акціонерне товариство «Момина Крепост», юридична особа за законодавством Болгарії, реєстраційний номер BG104055543, що має юридичну адресу: 5000, Болгарія, м. Велико Тирново,    вул. Магістральна, 23, з реалізації (продажу), поставки товару шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень) (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає          285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

- Товариство з обмеженою відповідальністю «Софарма Варшава», юридична особа за законодавством Польщі, реєстраційний номер 7010273878, що має юридичну адресу: 02-822, Польща м. Варшава, вул. Остробрамська, 91, кв. 3, з реалізації (продажу), поставки товару шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень) (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає          285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

- Товариство з обмеженою відповідальністю «РАП ФАРМА ІНТЕРНЕШНЛ», юридична особа за законодавством Молдова, реєстраційний номер 1004601000376, що має юридичну адресу: МД-2001, Республіка Молдова, мун. Кішінеу, вул. Узінелор, 9/1, з реалізації (продажу), поставки товару шляхом поставки лікарських препаратів та виробів медичного призначення окремими партіями в асортименті, кількості та за цінами визначеними у накладних, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень)  (додаткова угода додається). Затвердити проекти відповідних правочинів.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає          285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

Схвалити вчинення Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними Зборами Товариства правочинів із заінтересованістю із залученням Товариства з обмеженою відповідальністю «Софарма Україна» Україна, 04213, м. Київ, проспект Героїв Сталінграду, 53-Б з надання безвідсоткової фінансової допомоги шляхом укладання договору, за умови що гранична сукупна вартість за таким правочином становитиме не більше 150 000,0 тис. грн. (сто п’ятдесят мільйонів гривень)  (проект договору додається). Затвердити проекти відповідного правочину.

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності станом на 31 грудня 2018 р. вартість активів складає          285 136,0 тис. грн. (двісті вісімдесят п’ять мільйонів сто тридцять шість тисяч гривень) (у відсотках) становить 52,61%.

Встановити, що рішення щодо вчинення вищезазначених правочинів приймає виконавчий орган.

Встановити, що виконавчий орган при укладанні будь-якого з вищезазначених правочинів має право змінювати наступні умови правочинів:

-Розмір партії товару, що підлягає поставці (шляхом поділу чи поєднання партій товару);

-Вартість товару, послуг, робіт в межах 30% від зазначеної у проектах;

-Строк поставки, оплати, виконання робіт або послуг;

-Асортимент товару (послуг, робіт), або окремі їхні характеристики;

-Строки повернення фінансової допомоги;

-Можливість розірвання правочину з поверненням усього отриманого за ним.

 

19. Прийняття рішення про припинення повноважень Лічильної комісії.

По дев’ятнадцятому питанню порядку денного слухали голову зборів Муратову Н.А., котра запропонувала припинити повноваження Лічильної комісії у складі: голова Лічильної комісії    Миколенко Т.В, члени комісії – Матвієнко Н.В., Василенко Є.В.

По дев`ятнадцятому питанню порядку денного записів на виступ не було.

Голосування проводиться бюлетенем №19

Всього видано 3 бюлетені.

Голосували:

"за" – 219 111 468 голосів, що становить 100 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"проти" - 0 голосів,  що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

"утримався" - 0 голосів, що становить 0 % від кількості голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у Загальних зборах, та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

Кількість голосів акціонерів, які не брали участі у голосуванні – 0.

Кількість голосів акціонерів за бюлетенями, визнаними недійсними – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Припинити повноваження лічильної комісії  у складі: голова лічильної комісії  Миколенко Т.В, члени комісії – Матвієнко Н.В., Василенко Є.В.

 

Порядок денний чергових Загальних зборів акціонерів вичерпано.

Збори оголошуються закритими.

 

Голова зборів             ___________________                                            Муратова Н.А.

 

Секретар зборів ___________________                                          Стадніцький О.А.

К списку новостей